CV Joris van Eekelen

undefinedMijn naam is Joris van Eekelen (41) en ik ben sinds 1998 werkzaam bij Croon Elektrotechniek B.V.

Ooit begonnen na mijn HTS als werkvoorbereider/engineer bij afdeling HeatTracing om vervolgens door te groeien tot projectleider van deze gespecialiseerde afdeling.

Daarna ben ik als vanzelfsprekend de Industry ingerold en heb daar vele mooie projecten mogen leiden, dit op het gebied van Energie (tot 25kV) en E&I. Van 2007 tot 2011 was ik als Projectleider eindverantwoordelijk voor alle werkzaamheden die Croon Elektrotechniek B.V. uitvoerde op het terreinen van Shell (Pernis, Europoort en Moerdijk).

In 2011 begon ik een nieuwe uitdaging binnen Croon Elektrotechniek B.V. als Operationeel Manager van Croon Survey and Inspection, de onafhankelijke inspectie afdeling. De afgelopen jaren hebben we als team grote sprongen gemaakt op het gebied van kwaliteit, veiligheid, uniformiteit en vertrouwen. In 2012 kregen we de beloning door als eerste inspectieafdeling van een installatiebedrijf, de erkenning van de Raad voor Accreditatie te krijgen voor onze NEN3140 en Medische elektrotechnische veiligheidsinspecties.

Mij is gevraagd of ik tijdens het inspectiecongres UNETO-VNI wil vertegenwoordigen in dit Forum ‘Het werken onder spanning’ is niet alleen binnen de ‘inspectie en beheer’ tak reden tot discussie maar zeker ook binnen de maintenance afdelingen van de aangesloten installatiebedrijven.