Exposeren zonder stand

Misschien is uw product of dienst niet geschikt om in een stand te tonen. Dan kunt u gebruik maken van de andere manieren waarop u kunt exposeren. U kunt daarbij kiezen uit meerdere BO’s (business opportunity’s).

Adverteren in de congreswijzer
Zo kunt u een advertentie plaatsen in de congreswijzer. Dit glossy boekje op A5-formaat wordt uitgereikt aan elke bezoeker van het inspectiecongres (oplage ca. 300 stuks). De congreswijzer bevat informatie over het programma, de sprekers, hun achtergrond en onderwerp. Er staan ook redactionele artikelen in de congreswijzer. Bovendien bevat de congreswijzer informatie over de acts die tijdens het inspectiecongres te zien zijn. Daarom wordt de congreswijzer vaak langere tijd bewaard. Bekijk de congreswijzer van 2013.
Code Omschrijving Prijs
BO-1 advertentie ¼ pagina (A7 formaat) € 625,-
BO-2 advertentie ½ pagina (A6 formaat) € 875,-
BO-3 advertentie hele pagina (A5 formaat)         € 1.125,-
BO-4 uw logo op achterkant             € 500,-
Adverteren op de website van het inspectiecongres
Op de website van het inspectiecongres hebben we wat ruimte gereserveerd voor bedrijven die willen laten weten dat ze een expliciete bijdrage leveren aan het congres. Wilt u uw logo terugzien op de website? Kies dan voor onderstaande BO.
BO-5 logo op website (inspectiecongres.nl)        € 375,- 
Adverteren op de beursvloer
Als u dat wenst, kunnen we posterboards met uw poster op de beursvloer plaatsen. De afmetingen van een posterbord zijn 2 x 1 meter (landscape). Uiteraard moet u zelf voor de poster zorgen, maar als we u kunnen helpen, doen we dat natuurlijk graag.
BO-6  posterboard                                                € 375,- 
Adverteren op flyer van het inspectiecongres
Om het inspectiecongres onder de aandacht van het publiek te brengen, versturen wij een luxe flyer. Deze flyer wordt in een oplage van maar liefst 35.000 gedrukt op zeer luxe (gelamineerd) papier. De flyer wordt meegestuurd met zes gezaghebbende vaktijdschriften in de elektrotechniek, facilitair management en bladen over technisch onderhoud. 
Op de achterkant van de flyer hebben we ruimte gereserveerd voor het plaatsen van bedrijfslogo’s. De beschikbare ruimte per exposant bedraagt 50 x 20 mm (landscape).
Bekijk de flyer van 2013.
BO-7 logo op flyer                                          € 620,-

Combinatievoordeel
Wilt u exposeren met een stand en één of meer BO’s? Dan doen we graag wat extra’s voor u. Want als u een stand huurt op het inspectiecongres, ontvangt u 25% korting op alle BO’s.

Al onze prijzen zijn exclusief 21% btw.

Exposeren met stand           Exposeren zonder stand                     Adverteren