Exposeren

Waarom exposeren?

Het inspectiecongres is al jaren een begrip in Nederland. Verschillende partijen uit de inspectiemarkt ontmoeten elkaar in een inspirerende omgeving. Inspectiebedrijven, opdrachtgevers, adviesbureaus, normschrijvers, leveranciers van software, gereedschap en instrumenten etc. Kortom: het inspectiecongres is er voor iedereen die ertoe doet in de inspectiemarkt.

Wat wordt u er beter van?

1. Hoogwaardige exposure
Het congres is al jaren een gezaghebbend congres. Het congres is inmiddels niet meer weg te denken uit de inspectiemarkt. De inspirerende sprekers zijn interessant voor veel beslissers in de inspectiemarkt. Daardoor komen er veel mensen op het congres die ook voor u interessant zijn.

En omdat we maar een zeer beperkt aantal stands toelaten op het congres, geniet u van een hoogwaardige exposure. Kortom: veel interessante mensen bij elkaar en relatief weinig concurrenten op de beursvloer.

2. Anticiperen
Wat staat ons de komende jaren te wachten? Uit het thema ‘inspecteren in 2020’ hebt u natuurlijk al opgemaakt dat we ons ook aan een blik vooruit wagen. Dat doen we rondom enkele belangrijke thema’s.

  1. veranderend koopgedrag
  2. aanpassing van normen en richtlijnen
  3. veranderende houding t.a.v. ‘onder spanning werken’

Deze drie onderwerpen zullen in de toekomst een grote rol gaan spelen bij inspecties. Dat is dus ook voor u belangrijk

3. Netwerken
Natuurlijk biedt het inspectiecongres u de gelegenheid bij uitstek om in contact te komen met uw vakbroeders. Wat houdt hen bezig? En wat is hun visie op de toekomst? Het inspectiecongres wordt bezocht door enkele honderden bezoekers. Het is dus een uitgelezen mogelijkheid om de banden met uw collega’s en klanten te versterken.

4. Gezelligheid
We doen ons best om er een gezellige dag van te maken. Want waarom zou leren en netwerken niet ‘gewoon’ leuk mogen zijn? U komt natuurlijk niet alleen voor de gezelligheid, maar als u er toch bent, is dat mooi meegenomen. Nieuwsgierig geworden naar wat we u te bieden hebben? Kijk dan eens naar het programma. Dan begrijpt u meteen waarom u erbij moet zijn!

Combinatievoordeel
Wilt u exposeren met een stand en één of meer BO’s? Dan doen we graag wat extra’s voor u. Want als u een stand huurt op het inspectiecongres, ontvangt u 25% korting op alle BO’s.
Al onze prijzen zijn exclusief 21% btw.

Exposeren met stand            Exposeren zonder stand                      Adverteren