Recensie

Wat vinden anderen van het inspectiecongres?

Natuurlijk bent u benieuwd hoe anderen het inspectiecongres hebben ervaren. Daarom laten we bezoekers en exposanten van eerdere edities van het congres graag aan het woord. Uiteraard is hun reacties onverkort weergegeven. 

Anton van Mensfoort - Hoppenbrouwers Techniek 

undefined“Het inspectiecongres is een mooie gelegenheid om met andere inspecteurs van gedachte te wisselen en ontwikkelingen in de markt bij te houden. Er komen van 4 verschillende invalshoeken geïnteresseerden naar het congres. Adviesbureaus, inspectiebedrijven, opdrachtgevers en normschrijvers. De ervaring leert dat het een druk bezocht evenement is die inspiratie geeft voor mijzelf en onze inspecteurs."

 

 

Ronald Dijkstra - Van Empel Inspecties en Advisering  

undefined"Het inmiddels alweer vierde inspectiecongres in november van dit jaar is een goede graadmeter hoe deze branche er voorstaat. Daar moet je dus gewoon bij zijn!!. Door de jaren heen heb ik, en velen met mij, gezien hoe een traditionele op techniek gebaseerde beroepsgroep, zich meer en meer is gaan bezighouden met het daadwerkelijk zoeken naar oplossingen en uitdagingen die leiden tot veiligheid en continuïteit. Niet alleen de techniek is meer belangrijk; ook het denken vanuit veiligheid en echte preventie mag openlijk worden gecommuniceerd. Ook van Empel Inspecties en Advisering is groot voorstander van deze nieuwe vorm van dienstverlening en zal vanuit haar stand een steentje bijdragen door kennisdeling, en het presenteren van nieuwe trends en uitdagingen. Ik heb er nu al zin in! Graag tot ziens. Ronald Dijkstra, Commercieel directeur, Van Empel Inspecties en Advisering."

 

Frans Strik - Van Dorp Installaties bv

undefined"Dit is ook mijn vierde inspectiecongres. De gelegenheid om ervaring uit te wisselen en contacten te leggen.
Ook elke keer weer een bron van nieuwe zaken, regels en informatie."

 

 

Ronald Mirck - RM Inspecties & Consultancy BV

undefined"Dit najaar al weer mijn vierde editie van het Inspectiecongres. Wederom is het Elektroraad net als bij de voorgaande edities gelukt een aantal spraakmakende onderwerpen op de agenda te zetten. Onderwerpen die de gemoederen in de elektrotechnische inspectiemarkt al jaren bezig houden. Zo hoop ik met de introductie van het "PvE veiligheidsinspectie" eindelijk antwoord te krijgen op de vraag: Hoe invulling te geven aan een NEN 3140 inspectie zonder installatieverantwoordelijke? En zal de forumdiscussie met o.a. Annette Oorschot van Inspectie SZW over het thema "onder spanning werken" mij nu eindelijk de gewenste duidelijkheid geven? Kortom een Inspectiecongres dat je als opdrachtgever, adviseur of inspecteur niet zou mogen missen. Tot ziens op het vierde Inspectiecongres. Ronald Mirck" 

 

Kees Compaan - KWx Meetinstrumenten

undefined

"Al vanaf het eerste congres hebben we met KWx Meetinstrumenten enthousiast geëxposeerd op het Inspectiecongres en het congres zien uitgroeien tot hét evenement voor de elektrotechnische inspectie branche. We zien een duidelijke professionalisering waaraan we graag bijdragen door het delen van kennis …. en natuurlijk leveren we ook graag meetapparatuur. Het congres is voor ons een mooi podium om de laatste ontwikkelingen op het gebied van meetinstrumenten te tonen en terugkoppeling te krijgen van een van onze meest belangrijke gebruikersgroepen. Eigenlijk is één dag te kort …

Kees Compaan, KWx Meetinstrumenten."
 

Wilt u uw mening ook geven? Vul dan onderstaand formulier in.
Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking, en graag tot ziens op het volgende inspectiecongres.