Bezoekers

Waarom deelnemen?

Het inspectiecongres is al jaren een begrip in Nederland. Verschillende partijen uit de inspectiemarkt ontmoeten elkaar in een inspirerende omgeving. Inspectiebedrijven, opdrachtgevers, adviesbureaus, normschrijvers, leveranciers van software, gereedschap en instrumenten etc. Kortom: het inspectiecongres is er voor iedereen die ertoe doet in de inspectiemarkt.

Wat wordt u er beter van?

1. Leren en bijblijven
Het congres is leerzaam en we zorgen ervoor dat u bijblijft. U krijgt nieuwe inzichten van de sprekers en u haalt weggezakte kennis op. Zo blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt. Op de beursvloer vindt u exposanten met een keur van nieuwe producten en diensten die voor u interessant kunnen zijn.

2. Anticiperen
Wat staat ons de komende jaren te wachten? Uit het thema ‘inspecteren in 2020’ hebt u natuurlijk al opgemaakt dat we ons ook aan een blik vooruit wagen. Dat doen we rondom enkele belangrijke thema’s.

  1. veranderend koopgedrag
  2. aanpassing van normen en richtlijnen
  3. veranderende houding t.a.v. ‘onder spanning werken’

Deze drie onderwerpen zullen in de toekomst een grote rol gaan spelen bij inspecties. Dat moet u dus weten!

3. Netwerken
Natuurlijk biedt het inspectiecongres u de gelegenheid bij uitstek om in contact te komen met uw vakbroeders. Wat houdt hen bezig? En wat is hun visie op de toekomst? Het inspectiecongres wordt bezocht door enkele honderden bezoekers. Het is dus een uitgelezen mogelijkheid om de banden met uw collega’s, opdrachtgevers en leveranciers te versterken.

4. Gezelligheid
We doen ons best om er een gezellige dag van te maken. Want waarom zou leren en netwerken niet ‘gewoon’ leuk mogen zijn? U komt natuurlijk niet alleen voor de gezelligheid, maar als u er toch bent, is dat mooi meegenomen.

Nieuwsgierig geworden naar wat we u te bieden hebben? Kijk dan eens naar het programma. Dan begrijpt u meteen waarom u erbij moet zijn!

Wat kost deelnemen aan het inspectiecongres?

 

Toegangsprijs (inclusief luxe lunch): € 495,-

Genoemde prijzen zijn exclusief btw en inclusief luxe lunch en parkeerkosten.